JAN, a magyar beltéri ajtó márka.

Egyedi beltéri ajtó méretek

beltéri ajtók egyedi méretben

  1. Egyedi beltéri ajtó méretek: Tetszőleges szélesség, magasság, falvastagság, felület, forma és kivitelezési lehetőség. A meglévő lehetőségekhez és igényekhez igazított, egyedi méretű beltéri ajtó gyártása, általában felár nélkül.
  2. A JAN beltéri ajtó pontosan abban a méretben készül el, amilyen méretben Önnek szüksége van rá, az ajtó méretek az Ön igényeihez igazodnak.
    [ Helyszíni felmérés ] Az egyedi méretű beltéri ajtó választása jelentős költségmegtakarítással jár, hiszen nem kell falnyílásméreteit a szabványhoz igazítani. Az Önnek leginkább megfelelő, egyedi beltéri ajtó megoldás, kerül az adott méretű falnyílásaiba.
  3. Az egyedi ajtó méretek szerint készült, utólag szerelhető beltéri ajtó esetén lehetőség van arra, hogy az ajtó csak a festés és takarítás után kerüljön beépítésre. Ezáltal a kiváló minőségű, I. osztályú egyedi JAN beltéri ajtó sérülései elkerülhetők.
  4. A JAN beltéri ajtó beépítésre előkészítve kerül leszállításra az Ön otthonába. Ezáltal egyik nagy előnye, hogy a tisztaság megtartásával építhetők be.
  5. Rendelje meg JAN ajtaját, akár egyedi méretben is, teljes körű szolgáltatással, beépítéssel, garanciával, általában felár nélkül!

Tekintse meg a JAN beltéri ajtó családokat, válassza ki az Önnek legikább tetsző beltéri ajtó modellt. A kiválasztott beltéri ajtó oldalán adja meg az egyedi ajtó méreteket, kérjen árajánlatot az adott típusra!

Amennyiben kérdése lenne, vagy személyesen szeretné megtekinteni ajtókínálatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tapasztalt szakembereink készséggel segítenek az Ön igényeinek megfelelő beltéri ajtó kiválasztásában. 

[ JAN beltéri ajtó családok ]

[ Vissza az előző oldalra ]

NYITVATARTÁS

Hétfő 12-17
Kedd 10-17
Szerda 10-17
Csütörtök 10-17
Péntek 10-15
Szombat 10-15

HÍREK

Megvannak a Kukucs játékunk nyertesei!

A Kukucs játék első fordulójának győztese: Pál Miklós, aki egy 200.000 Ft értékű JAN ajtó vásárlási utalványt nyert 886 szavazattal... >>

A JAN 2013-as év legújabb piacra dobott alumíniumtokos fal síkban záró beltéri ajtócsaládjai

Megérkeztek alumínium tokos ajtóink e típusok különlegessége, hogy a fal a tok és az ajtólap egy síkban záródnak. >>

Megérkeztek a 2013-as JAN ajtó modellek!

Megérkeztek budaörsi ajtó áruházunkba a 2013-as JAN ajtó modellek.

Jöjjön el és nézze meg designereink és mérnökeink legújabb formai és technológiai alkotásait.

Az új anyag- és technológiai megoldásaink új irányzatot mutatnak a beltéri ajtók piacán. >>

Újdonság

Megérkeztek új laminált beltéri ajtó felületeink.
Válasszon az új, már a 2013-as trendeket követő melamin acryl laminált felületeinkből laminált JAN beltéri ajtót otthonába, irodájába. >>