JAN, a magyar beltéri ajtó márka.

beltéri ajtók beépítése

Beépítés

A beltéri ajtók beépítése után - a pallótokos ajtók a falazáskor, majd azt követően a vakolás, burkolás és egyéb szakmunkák végzése során - szinte kivédhetetlen sérülésveszélynek vannak kitéve.

  • Ezek a sérülések nagyban rongálják a beltéri ajtók esztétikai, nemritkán használati értékét.

A JAN beltéri ajtók mind utólag szerelhető tokkal készülnek, a legkorszerűbb üzemi körülmények között.
A beltéri ajtók beépítése csak a legtöbb szakipari munka elvégzése után következik, kiküszöbölve így a JAN beltéri ajtó használatba vétel előtti megrongálódását. Az utólag szerelhető tokba szigetelőtömítés kerül, a megfelelő záródás, illetve hang- és zajszigetelés érdekében.
A JAN csapata kiváló szakképzettségének és okleveles faipari mérnökeinek köszönhetően a felmérést és a gyártást követően

  • pontosan,
  • szakszerűen,
  • garanciával,
  • első osztályú minőségben történik a JAN beltéri ajtók beépítése.


Házhozszállítás

Az ország egész területén a JAN csapata az egyedi JAN ajtót és megrendelt kilincseit szakszerűen, sérülésmentesen, felelősségbiztosítással szállítja el az Ön részére, kedvező díjazás mellett.
 

Díjazás:  
Budapest és 50 km-es körzetében: nettó 12 000 - 15 000 Ft között
Vidéken: egyedi számítás alapján


Garancia

Minden JAN által gyártott beltéri ajtóra, amely beépítése a JAN csapatának közreműködésével történt, rendeltetésszerű használat mellett 1 évgaranciát és 3 év szavatosságot vállalunk.

  • Garancia: ingyenes javítás.
  • Szavatosság: szervizháttér biztosítása díjazás ellenében.

Nem rendeltetésszerű használat, rongálás, elemi csapás, házilagos, valamint utólagos nem JAN csapat által végzett javítások esetén a garancia érvényét veszíti.


Az Ön maximális megelégedettsége érdekében a JAN beltéri ajtók beépítése helyét a JAN csapata szakszerűen felméri, így megalapozva a minőségi végeredményt. Ezt követően a méretpontos beltéri ajtókat Magyarországon legyártja és  be is építi az Ön igényeinek megfelelően.

Ezzel a hármas feltételrendszerrel biztosítjuk az Ön számára a kiváló minőségű JAN beltéri ajtót és szolgáltatást az ország egész területén.

[ Vissza az előző oldalra ]

NYITVATARTÁS

Hétfő 12-17
Kedd 10-17
Szerda 10-17
Csütörtök 10-17
Péntek 10-15
Szombat 10-15

2018. október 11-13-ig
bemutatótermünk zárva tart,
a megkereséseket ezen idő alatt
e-mailen tudjuk fogadni