JAN, a magyar beltéri ajtó márka.

Blog > Kifutó üveges, fafrízes JAN beltéri ajtók

Otthonokban és közösségi terekben egyaránt gyakori igény manapság a nagy üvegfelület, mely a beltéri ajtók esetében is megkerülhetetlen. Fafrízes ajtóinkkal egy nagyon fontos esztétikai kérdés végére tettünk pontot.

A nagy üvegfelülettel rendelkező beltéri ajtók esetében gyakran felmerült az a megrendelői igény, hogy a vázkeret ne fusson körbe, vagyis az ajtó zároldali és pántoldali részét egyetlen üveg kösse össze. Erre jelentenek megoldást a 2015-ben gyártástechnológiai újításon átesett, edzett üveggel ragasztott, fafrízes ajtóink.

A keményfával többszörösen rétegezett, szendvics jellegű fafrízbe ragasztjuk az edzett üveget, az eredmény pedig egy nagyon könnyed kialakítású, légies megjelenésű, modern beltéri ajtó. Legszebb példája az Ananda 21 modellünk.

Amennyiben egy mellékhelyiség ajtajáról van szó, pl. fürdőszoba, keskenyebb, függőlegesen kifutó üveges megoldás is rendelkezésre áll. Ennek a kialakításnak az előnye, hogy nincsenek üvegezőlécek, pipalécek, mivel az üveg az ajtólap frízébe van ragasztva.

2015-től a körben kerettel ölelt üveges megoldások is kivitelezhetők, felár ellenében. Az ajtó szerkezetének összeragasztása az üveggel, üvegekkel együtt történik.

2015. február 23.

NYITVATARTÁS

Hétfő 12-17
Kedd 10-17
Szerda 10-17
Csütörtök 10-17
Péntek 10-15
Szombat 10-15

2018. október 11-13-ig
bemutatótermünk zárva tart,
a megkereséseket ezen idő alatt
e-mailen tudjuk fogadni