Gyakori kérdések > Mikor rendeljük meg a beltéri ajtó legyártását?

Kézenfekvő válasznak tűnhet, hogy akkor rendejük meg a kiválasztott beltéri ajtó modellt, amikor szükségünk, illetve pénzünk van rá. Persze, ha ilyen egyszerű lenne, nem is kellene ezzel a kérdéssel foglalkozni.

Pénzügyi lehetőségünkhöz mérten a legjobb minőséget keressük

Kezdjük a pénzzel. Mert ugye nem elég, ha van, az sem mindegy, hogy mennyi. Ha figyelmesen olvassák a különböző beltéri ajtó katalógusokat, azonnal kiderül az egyes ajtók közötti nagy árkülönbség, ami formájától, anyagától, kivitelétől a termékhez nyújtott szolgáltatástól, a ráfordított munkától függően változik. Tehát mielőtt beltéri ajtót választ, alaposan mérje fel lehetőségeit, de ne válassza gondolkodás nélkül az olcsóbbat, hisz, ha kevesebbet fizet, kevesebbet is kap. Járjon nyitott szemmel, használja ki az akciókat, engedményeket, keresse a plusz szolgáltatásokat, hogy pénzéért a legjobb minőséget kapja.

Müszaki követelmények - a felmérés elengedhetetlen!

A beltéri ajtó kiválasztásánál az adott hely felmérése is elkerülhetetlen. Mielőtt nekilátunk a megfelelő ajtó kiválasztásának, tudnunk kell, mire is van szükségünk.  A beltéri ajtók beépítését meg kell előznie egy műszaki bejárásnak. Ideális esetben ez a felmérés a fal megépítése után történik. Sokszor tájékoztatják a megrendelőket úgy, hogy csak akkor mennek ki megvizsgálni a beltéri ajtó beépítésének lehetőségeit, amikor már elkészült minden falnyílás, valamint a fal és a padló is burkolva van. Ezt a lehetőséget ne fogadják el, mert az utólag beépíthető ajtóknál sok bosszúságot okozhat. Hiába gondolja, hogy a kőműves, a burkoló pontosan készíti elő a beltéri ajtó helyét, a gyakorlat azt mutatja, ez nem így van. Ritkán tudják, hogy milyen műszaki követelményei vannak az utólag szerelhető tok falnyílásba helyezésének.

Egy időben elvégzett műszaki bejárás, amelyen jó, ha jelen van az építkezés műszaki vezetője, vagy a kőműves és a burkoló, rengeteg kellemetlenségtől kímél meg minket. Hiszen ha már minden fal és burkolat kész van, és utólag kell alakítani a nyíláson, az nagyon sok pénzbe és időbe kerül. Ezért a megrendelés és a felmérés eszményi időpontja az a pillanat, mikor a falak már vakolva vannak, az aljzat kiegyenlített, de a burkolatok nincsenek lerakva sem a padlóra, sem a falra. Burkolás előtt viszont még rombolás nélkül javíthatók a hibásan kivitelezett nyílások, és az ajtók gyártási ideje sem késlelteti az átadást.

A felmérés során egy jegyzőkönyv készül, amelyben rögzítik, hogy milyen vastagságú burkolatok kerülnek elhelyezésre, valamint az esetleges javítások korrekciók pl: hiányzó falfül pótlása. Ehhez mindkét félnek tartania kell magát.

Ha felkeres minket, csak arról kell döntenie, hogy ajtót szeretne. Munkatársaink mindenben segítenek Önnek!

JAN beltéri ajtó áruház

Várjuk Önt Budaörsön prémium beltéri ajtó áruházunkban.

2040 Budaörs, Károly király utca 82/A-B., az M1-M7 Tesco körfelüljáróról Budaörs felé (Csata utca sarok)

Hétfő
12-17
Kedd 10-17
Szerda 10-17
Csütörtök 10-17
Péntek 10-15
Szombat 9-13
Kedves meglévő és leendő Ügyfeleink!

Vásárlóink kérésére szombaton korábban nyitunk, így 9-13 óráig várjuk Önöket szeretettel.
JAN beltéri ajtó áruház térkép

Válasszon beltéri ajtó családot:

Beltéri Ajtó Deva - család - további színekért kattintson a képre
Deva
Beltéri Ajtó Sattva - család - további színekért kattintson a képre
Sattva
Beltéri Ajtó Veda - család - további színekért kattintson a képre
Veda
Beltéri Ajtó Ananda - család - további színekért kattintson a képre
Ananda
Beltéri Ajtó Kama - család - további színekért kattintson a képre
Kama
Beltéri Ajtó Padma - család - további színekért kattintson a képre
Padma
Beltéri Ajtó Nitia - család - további színekért kattintson a képre
Nitia
Beltéri Ajtó Dharma - család - további színekért kattintson a képre
Dharma

Deva beltéri ajtócsalád - Harmónia és letisztult formák

A Deva beltéri ajtó család letisztult formavilágával harmóniát és természetességet varázsol otthonába, helyiségeinek maximális intimitást biztosítva.

A Deva beltéri ajtó teli ajtólapján markánsan kirajzolódnak a fa természetes mintázatai. Ezekkel játszva, mesteri pontossággal készítjük az intarziás felületeket. Népszerű fémcsíkos modelljeink is a Deva beltéri ajtócsaládban tündökölnek. A rátétléces formák modern és klasszikus ajtómintákat keltenek életre.

A Deva beltéri ajtó lapán 5 mm-es MDF-hordozóra kerül a választott felületkategória (CPL, furnér, festett selyem, magas fényű vagy artfelület).

Az ajtó szerkezete rendelhető papírrács, valamint könnyített tömör faforgács lap kivitelben.

A Deva beltéri ajtócsaládból készítjük valamennyi technológiai ajtónkat: a tűzgátló ajtót, a hanggátló ajtót, a nedvestéri ajtót és a röntgen ajtót egyaránt.

Tekintse meg széles kínálatunkat és válasszon mintát!

Gyakran ismételt kérdések

Kilincsgarnitúrák
kiegészítők
Így készülnek a JAN
beltéri ajtók
Válogasson kiemelt beltéri ajtó referenciáink között!
»
A számtalan nyilvános helyszínen személyesen is meggyőződhet a beépített JAN ajtók sokrétűségéről és minőségéről.
Copyright © 2018 - JAN beltéri ajtók - Minden Jog Fenntartva